JOGVÉDELEM

Ezen honlap, a www.hotpoint.hu (a továbbiakban a „Honlap”) tartalmát - az adatokat, közleményeket és minden egyéb, szöveges és grafikus tartalmat, valamint a "©" jelképpel ellátott mintákat beleértve - védik a szerzői jogvédelmi törvények és nemzetközi megállapodások és más szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények és megállapodások.

A Honlap tartalmának szerzői joga az Whirlpool Magyarország Kft.-t (a továbbiakban a „Kft.”) illeti meg. Minden jog fenntartva. A Honlap oldalainak tartalmát a Kft. előzetes, írásos engedélye nélkül tilos részben vagy egészben lemásolni, reprodukálni, áthelyezni, letölteni, publikálni, vagy terjeszteni, kivéve a felhasználó saját számítógépén való tárolást és a Honlap oldalainak nyomtatását kizárólagosan magáncélra.

A Honlapon megjelenő védjegyek és logók a Kft. tulajdonát képezik vagy használatuk a Kft. számára engedélyezett. A Kft. előzetes, írásos belegyezése nélkül nem reprodukálhatók vagy használhatók.

A Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a harmadik felek által készített és publikált tartalmak után, amelyek a Honlapon található linkeken keresztül érhetők el. Akik úgy döntenek, hogy egy ezen az oldalon belinkelt honlapra látogatnak, azoknak maguknak kell fellépniük az esetleges vírusok és más törvénysértések ellen. A más honlapokra vezető linkek nem jelentik azt, hogy a Kft. támogatja azokat a szervezeteket, vagy kapcsolatban áll azokkal a szervezetekkel, amelyek az azokon az oldalakon található szolgáltatásokat nyújtják.

A Honlapra küldött anyagok, például e-mailen vagy világhálós oldalon keresztül, nem minősülnek bizalmasnak. A Kft. az ilyen anyagokkal kapcsolatosan nem köteles titoktartásra. Aki ilyen anyagot vagy információt küld, az (i) elfogadja, hogy a Kft. azt szabadon használhatja, közzéteheti vagy harmadik félnek kiadhatja, (ii) garantálja, hogy az említett tartalom közzétehető és (iii) ártatlannak tartja a Kft.-t harmadik fél bármilyen ilyen anyaggal vagy információval kapcsolatos tevékenységében.

Ez a Honlap széleskörű információ hozzáférést tesz lehetővé a Kft. kezdeményezéseiről és tevékenységéről. Ezen információkat ajánljuk professzionális felhasználók számára is (például újságíróknak, pénzügyi elemzőknek és befektetőknek). A Kft. célja a pontos, naprakész információszolgáltatás, azonban nem zárja ki a véletlen hibázás vagy a mulasztás lehetőségét. Minden jelzett hibát ki kell javítani.