a mi ötleteink

HATÉKONYSÁG

INTELLIGENCIA

STÍLUS

A Hotpoint készülékek ergonómikusak, csendesek, intuitívak és biztonságosak, valamint intelligens megoldásokat és maximális kényelmet kínálnak az Ön otthonának minden helyiségében. Letisztult, kifinomult stílus, környezettudatosság és folyamatos elkötelezettség a minőség és az innováció iránt: az Ön ruháinak mosására és ápolására, edényeinek tisztítására, ételeinek megóvására és megfőzésére tervezett Hotpoint készülékek minden otthon és minden helyiség egyedi stílusát visszatükrözik, miközben a legmagasabb energiahatékonyságot garantálják, vagyis alacsonyabb fogyasztást, kiváló teljesítmény mellett.

HATÉKONYSÁG

INTELLIGENCIA

STÍLUS

A termékek egy újszerű dimenziója
Nem csupán mosási ciklusokat jelent hanem olyan megoldásokat, melyek kímélik a szövetet; nem csak frissen tartja az ételeket hanem az ételek ideális környezetét biztosítja; nem csupán automata sütési programokat jelent hanem olyan megoldásokat, melyek segítségével leginkább kifejezhetjük kreativitásunkat a konyhában. A szakértelmünknek és a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően olyan intelligens és minőségi háztartási eszközöket kínálunk, melyek tökéletes eredményt garantálnak annak érdekében, hogy túlszárnyalják a fogyasztók elvárásait és egy új és minden igényt kielégítő élményt biztosítsanak számukra a saját otthonaikban.

Termék innováció
A fogyasztók igényeinek mélyre ható ismerete és megértése tesz minket igazán egydülállóvá. Mindez lehetővé teszi, hogy átütően innovatív gépeket alkossunk, melyek megváltoztatják az emberek kapcsolatát háztartási eszközeikkel; valamint azt, hogy a legkiválóbb teljesítményt biztosítsuk, amely gazdagítja az emberek otthonainkban töltött életét.

Eco gondolkodás
Az intelligencia olyan új technológiákat is jelent, melyek célja az energia- és vízfogyasztás csökkentése. A termékeink innovációja tökéletes eredményt garantál, és mindemellett lehetővé teszi az értékes erőforrások megőrzését és az energiapazarlás elkerülését.

Funkcionális design
Az általunk használt design az ideális egyensúlyt jelképezi a fogyasztók igényei és aközött, amit mi szeretnénk számukra nyújtani. Ez nem csupán egy egyedi és megkülönböztető stílus kifejeződése, hanem a funkcionalitás folytonos keresése, olyan ergonómiai és innovatív módszereké, melyek megkönnyítik a gépeink használatát.

A részletekben rejlő minőség
A minden részletre kiterjedő kidolgozottság és elegancia egy harmonikus és az igényeket mélyre hatóan kielégítő stílust eredményez; kiemelve az olyan új innovatív jellemzőket, melyek a mindennapi élet egy újszerű megközelítését teszik lehetővé, és segítik azt még egyedibbé, kedvezőbbé és otthonosabbá tenni.