design

Hotpoint háztartási készülékek: stílus, design és tecnhológia

A Hotpoint készülékek egyet jelentenek a folyamasan fejlődő és avantgárd stílussal és formatervezéssel. A vásárlók igényeinek és elvárásainak mindig megfelelően, egyszerre kínálva remek esztétikai megoldásokat és kiváló technikai teljesítményt. Ideális azok számára, akik megélik és belakják az otthonukat. A Hotpoint készülékek stílusán és formatervezésén Makio Hasuike formatervező folyamatos fejlesztései és újításai köszönnek vissza: a designer tapasztalata és kreativitása a háztartási gépek újszerű vonalaiban, feljethetetlen formáiban és a magas technológiát és kiemelkedő innovációt hordozó szilárd, praktikus felépítésükben testesül meg.

Díjak és elismerések

Díjak és elismerések - Aqualtis
Modern és kifinomult formatervezés, gondosan megtervezett részletek, elegancia és ergonómia: az Aqualtis mosógép szemet gyönyörködtető készülék, amit rendkívül egyszerű kezelni. Az Aqualtis mosógép 8 fokban megdöntött dobja és világosan érthető ikonjai lehetővé teszik, hogy Ön a mosnivalóját a mosás minden fázisában könnyedén láthassa és irányítása alatt tarthassa.
Díjak és elismerések - Good design
2009-ben a Hotpoint 4-Door Fridge Freezer hűtője nyerte a legjobb ipari dizájnért járó, a Chicago Athenaeum-Museum of Architecture and Design és a European Centre for Architecture and Art Design and Urban Studies szervezésében létrehozott "Good Design" Díjat. Igazán rangos elismerés, amelyet a 4-Door Fridge Freezer, azaz az egészen újszerű formatervezésű és első 4 ajtós hűtő kapott.
Díjak és elismerések - Grand Designs
A Makio Hasuike designer tervezte 48 centiméteres Hotpoint sütő nyerte el a Grand Designs Magazin díját a "technológia az otthonért" kategóriában a háztartási ágazatban kifejlesztett avantgárd technológiai megoldásokért. Ezeket a rangos elismeréseket a technológiájukban és innovációjukban kiemelkedő készülékekért Londonban adják át a "Grand Design Live"-en, amely a design és a lakberendezés megszállottainak eseménye.