Szárítógép Hotpoint AQC8 2F7 TM1 (EU)

AQC8 2F7 TM1 (EU)


A++


Termékismertető adatlap ›

Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A++
Éves energiafogyasztás kWh/év-ben kifejezve : 236
Szárítási idő (perc) : 215
Zajkibocsátás dB(A)-ben kifejezve : 70

Szárítási programok
Igen
Meleg ölelés program
Gold Care Woolmark program
Sötét program
Pamut program
Selyem program
Gyapjú program
Paplan program
Vasaláskönnyítés
Frissítő program

Opciók
Késleltetett indítás

Fő funkciók
Hőszivattyús technológia
Ciklus végét jelző hang
Víztartály kiürítését jelző fény
Gyerkzár

Struktúrális jellemzők
Szín : fehér
Szárítási kapacitás (kg) : 8
Szárítógép típus : Automatic
Dob űrtartalma (l) : 112
Kettős szárítási irány
Kijelző : digitális kijelző
Víztartály (l) : 5
Megfordítható ajtónyitás
Kivehető szűrő

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 630 x 850
Tömeg (Kg) : 48.3

Egyedi jellemzők

Aqualtis
Az Aqualtis szárítógépek minden szempontból tökéletesek. Arra terveztük őket, hogy valami különlegeset nyújtsanak, így gondját viselik az Ön ruháinak, megóvják és kényeztetik őket mialatt folyamatosan maximális energiahatékonyságot biztosítanak és minimális terhet rónak a környezetre. Az Aqualtis szárítógépek megoldásai minden lehetséges töltetigénynek eleget tesznek.

Farmer program
Kifejezetten a legkedveltebb ruhanemű, a farmer számára kifejlesztett program. Egy speciális melegítési és szárítási program, amely védi a színeket és megőrzi minden farmer ruhanemű rugalmassagát és formáját, tökéletes szárítási eredményt biztosítva.

Antiallergén ciklus
Eltávolítja a főbb allergéneket az érzékeny bőr védelme érdekében. Az "Allergy UK" (brit allergia alapítvány) védjegyével ellátott ciklus alatt a szabadalmazott magas hőmérséklet szabályozási rendszer lép működésbe, amely hatékonyan csökkenti és távolítja el az allergéneket az Antiallergén ciklussal szárított nedves ruhákból, védelmet biztosítva az érzékeny bőrűek számára. Poratkák, gombák és baktériumok (kondenzátoros sztenderd szárítógépek); poratkák (hőszivattyús szárítógépek) ellen.

Gyűrődés csökkentőés opció
Csökkenteni a gyűrődéseket. A gyűrődés csökkentés opció, amely megszakításokkal és hő nélkül szárít, segít megelőzni a gyűrődések kialakulását. Különösen hasznos, ha nem tudjuk mindjárt a ciklus leállásakor kivenni a ruhákat.

Frissítő program
Egy 20 perces hűvös levegővel működő program, amely csak száraz ruhák esetén alkalmazható, azok szellőztetése, frissítése érdekében. Alternatív megoldás az olyan ruhák esetében, melyeket csak egyszer viseltünk, vagy hosszú ideig tároltunk.