Mosógép Hotpoint RSG 744 JK EU

RSG 744 JK EU


A+++


Termékismertető adatlap ›

Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A+++
Centrifugálási hatékonysági osztály : B
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1400
Éves vízfogyasztás (l) : 10880
Zajszint (dBA) : 54

Mosási programok
Programszám : 16
Antistain Power 20°
Antistain Turbo 45’
Woolmark Platinum Care
Gyapjú program
Paplan program
Baba program
Antiallergén
Ultra kényes programok
Kényes ruhák
Sötét program

Opciók
Változtatható centrifugálási sebesség
Centrifugálás kikapcsolása
Extra öblítés
Szünet bekapcsolva/kikapcsolva
Választható gyerekzár

Fő funkciók
Direct Injection
Digital Motion Technology
Időzítő

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 7
Dob űrtartalma (l) : 62
Kijelző : Digit kijelző
Szín : Fehér
Ajtó szín : Black
Antimicrobial Seal
Ajtónyitó

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 605 x 850
Tömeg (Kg) : 74

Egyedi jellemzők


Direct Injection
A Direct Injection technológiának köszönhetően a mosószer a mosás első pillanatában habbá alakul, amelynek a tisztítóereje 60 %-kal magasabb mint a hagyományos mosógépek esetében. Ennek eredményeképp a mosási hőmérséklet lecsökkenthető és 20 fokon olyan mosási eredmény érhető el mint korábban 40 fokon, így a fehér és a színes ruhák együtt is moshatók. Az alacsony hőmérséklet megóvja a színeket.

Woolmark Platinum Care gyapjúmosás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, amellyel azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat még több, mint 20 mosás után is.


Baba program
A Baba program biztosan tökéletes eredményt nyújt még 40 °C -on is és teljes higiéniát biztosít a babaruháknak, valamint törődik a baba bőrével és a szövetekkel is. A program több vizet használ, hogy tökéletesen feloldja a mosószert, optimalizálja a fertőtlenítő adalékanyagok hatóerejét hogy teljesen kiöblítse a ruhákból a mosószer maradványait.

Antiallergén program
Az antiallergén program alaposan tisztítja a szöveteket anélkül, hogy károsítaná őket valamint a bőrt irritáló allergének nagy részét is eltávolítja. A szennyeződések és az allergének eltávolítát két különálló fázis eredményezi: a ciklus elején a víz felmelegítése, valamint a mosási hőmérséklet állandó 60°C fokon tartása. A Hotpoint termékek rendelkeznek az “Allergy UK” minősítéssel, amely a tudományos teszteredményekkel összehasonlított mérések alapján igazolja, hogy a gépek hatékonyan csökkentik a pollenek és a poatkák mennyiségét.