Mosógép Hotpoint FMSG 623B EU

FMSG 623B EU


A+++


Termékismertető adatlap ›

Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A+++
Centrifugálási hatékonysági osztály : B
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1200
Éves vízfogyasztás (l) : 8391
Zajszint (dBA) : 62

Mosási programok
Programszám : 16
Woolmark Platinum Care
Gyapjú program
Eco programok
Antiallergén
Fehér program

Opciók
Változtatható centrifugálási sebesség
Centrifugálás kikapcsolása
Extra öblítés
Szünet bekapcsolva/kikapcsolva
Választható gyerekzár

Fő funkciók
Időzítő
Eco Tech

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 6
Dob űrtartalma (l) : 40
Kijelző : Digit kijelző
Szín : Fehér
Ajtó szín : Graphite
Ajtónyitó

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 425 x 850
Tömeg (Kg) : 61.3

Egyedi jellemzők

Woolmark Platinum Care gyapjúmosás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, amellyel azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat még több, mint 20 mosás után is.

Antiallergén program
Az antiallergén program alaposan tisztítja a szöveteket anélkül, hogy károsítaná őket valamint a bőrt irritáló allergének nagy részét is eltávolítja. A szennyeződések és az allergének eltávolítát két különálló fázis eredményezi: a ciklus elején a víz felmelegítése, valamint a mosási hőmérséklet állandó 60°C fokon tartása. A Hotpoint termékek rendelkeznek az “Allergy UK” minősítéssel, amely a tudományos teszteredményekkel összehasonlított mérések alapján igazolja, hogy a gépek hatékonyan csökkentik a pollenek és a poatkák mennyiségét.

Anti-stain
Az első a folteltávolításban. Az új folteltávolító technológia eltünteti a mindennapos makacs foltokat. Egyetlen gombnyomással intelligensen szabályozza a vízmennyiséget, a dobmozgást és a hőmérsékletet, ezzel biztosítva még a legnehezebben kivehető foltok eltávolítását is, miközben végig védi az anyagot. Első lépésben a 40 fokos fázis eltávolítja az enzimatikus foltokat, míg a következő fázisban a víz hőmérséklete folyamatosan 43 fokos marad. Ez a speciális folteltávolító fázis, mely eltünteti a 20 legmakacsabb mindennapos folttípust.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech mosógépek garantálják a kiemelkedő hatékonyságot, az alacsonyabb fogyasztást és a kiváló teljesítményt.

Eco programok
Az Eco programokkal (Eco Pamut, Eco Szintetikus, Eco Gyors 30') még alacsony hőmérsékleten is lehetséges tökéletesen tisztára mosni a szennyest. Az Eco programokat a dob mozgásának optimalizálása és az ebből adódó jobb mosási minőség jellemzi, amely több mint 50 %-os energia megtakarítást eredményez.