Mosógép Hotpoint AQ114D 697D EU/B

AQ114D 697D EU/B


A+++


Termékismertető adatlap ›

Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A+++
Centrifugálási hatékonysági osztály : A
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1600
Éves energiafogyasztás (kWh) : 242
Éves vízfogyasztás (l) : 13407
Visszamaradt víz centrifugálás után (%) : 44
Zajszint (dBA) : 51

Mosási programok
Programszám : 16
Frissítő gőzprogram
Woolmark Platinum Care
Gyapjú program
Paplan program
7 nap fehérnemű program
Antiallergén
Ultra kényes programok
Kényes ruhák
Fehér program
Sötét program

Opciók
Változtatható centrifugálási sebesség
Centrifugálás kikapcsolása
Gőz higiénia
Extra öblítés
Késleltetett indítás
Szünet bekapcsolva/kikapcsolva
Választható gyerekzár

Fő funkciók
Időzítő
Eco Tech

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 11
Dob űrtartalma (l) : 71
Kijelző : Kijelző interfész
Ajtó szín : Silver
Ajtónyitó

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 616 x 850
Tömeg (Kg) : 75.8

Egyedi jellemzők

Woolmark Platinum Care gyapjúmosás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, amellyel azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat még több, mint 20 mosás után is.

Antiallergén program
Az antiallergén program alaposan tisztítja a szöveteket anélkül, hogy károsítaná őket valamint a bőrt irritáló allergének nagy részét is eltávolítja. A szennyeződések és az allergének eltávolítát két különálló fázis eredményezi: a ciklus elején a víz felmelegítése, valamint a mosási hőmérséklet állandó 60°C fokon tartása. A Hotpoint termékek rendelkeznek az “Allergy UK” minősítéssel, amely a tudományos teszteredményekkel összehasonlított mérések alapján igazolja, hogy a gépek hatékonyan csökkentik a pollenek és a poatkák mennyiségét.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech mosógépek garantálják a kiemelkedő hatékonyságot, az alacsonyabb fogyasztást és a kiváló teljesítményt.

Aqualtis
Az Aqualtis mosógépek minden szempontból tökéletesek: arra terveztük őket, hogy valami különlegeset nyújtsanak, így gondját viselik az Ön ruháinak, megóvják és kényeztetik őket mialatt folyamatosan maximális energiahatékonyságot biztosítanak és csak minimális terhet rónak a környezetre. Az Aqualtis széles mosógép választékkal rendelkezik, amelyek megoldásai minden lehetséges töltet vagy helyigénynek eleget tesznek. Kapható a keskeny változatban is, amely 47 cm széles és tökéletesen illeszkedik a kisebb helyiségekbe.

Gőz
A Steam Refresh/ Frissítő gőz rövid programot arra terveztük, hogy felfrissítse az Ön ruháit. A gőz, mindössze 20 perc alatt, eltávolítja a kellemetlen szagokat, például a cigaretta füstöt, az étel szagokat, a szmogot és az izzadságot a száraz ruhákból. A Steam Refresh programmal személyre szabhatja ruháinak illatát, ha kedvenc parfümjéből néhány cseppet az innovatív parfümlabdába helyez, mely férfi és női változatban is elérhető.