Mosógép Hotpoint AQ105D 49D EU/B

AQ105D 49D EU/B


A+++


Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A+++
Centrifugálási hatékonysági osztály : B
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1400
Éves energiafogyasztás (kWh) : 180
Éves vízfogyasztás (l) : 12971
Visszamaradt víz centrifugálás után (%) : 53
Zajszint (dBA) : 52

Mosási programok
Programszám : 16
Woolmark Platinum Care
Gyapjú program
Paplan program
Folteltávolító program
Antiallergén
Ultra kényes programok
Kényes ruhák
Fehér program
Sötét program
Ing program

Opciók
Változtatható centrifugálási sebesség
Centrifugálás kikapcsolása
Szuper mosás
Extra öblítés
Késleltetett indítás
Szünet bekapcsolva/kikapcsolva
Választható gyerekzár

Fő funkciók
Direct Injection
Digital Motion Technology
Időzítő
Eco Tech

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 10
Dob űrtartalma (l) : 71
Kijelző : Kijelző interfész
Ajtó szín : Silver
Antimicrobial Seal
Ajtónyitó

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 616 x 850
Tömeg (Kg) : 75.8

Egyedi jellemzők


Direct Injection
A Direct Injection technológiának köszönhetően a mosószer a mosás első pillanatában habbá alakul, amelynek a tisztítóereje 60 %-kal magasabb mint a hagyományos mosógépek esetében. Ennek eredményeképp a mosási hőmérséklet lecsökkenthető és 20 fokon olyan mosási eredmény érhető el mint korábban 40 fokon, így a fehér és a színes ruhák együtt is moshatók. Az alacsony hőmérséklet megóvja a színeket.

Woolmark Platinum Care gyapjúmosás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, amellyel azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat még több, mint 20 mosás után is.

Antiallergén program
Az antiallergén program alaposan tisztítja a szöveteket anélkül, hogy károsítaná őket valamint a bőrt irritáló allergének nagy részét is eltávolítja. A szennyeződések és az allergének eltávolítát két különálló fázis eredményezi: a ciklus elején a víz felmelegítése, valamint a mosási hőmérséklet állandó 60°C fokon tartása. A Hotpoint termékek rendelkeznek az “Allergy UK” minősítéssel, amely a tudományos teszteredményekkel összehasonlított mérések alapján igazolja, hogy a gépek hatékonyan csökkentik a pollenek és a poatkák mennyiségét.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech mosógépek garantálják a kiemelkedő hatékonyságot, az alacsonyabb fogyasztást és a kiváló teljesítményt.

Aqualtis
Az Aqualtis mosógépek minden szempontból tökéletesek: arra terveztük őket, hogy valami különlegeset nyújtsanak, így gondját viselik az Ön ruháinak, megóvják és kényeztetik őket mialatt folyamatosan maximális energiahatékonyságot biztosítanak és csak minimális terhet rónak a környezetre. Az Aqualtis széles mosógép választékkal rendelkezik, amelyek megoldásai minden lehetséges töltet vagy helyigénynek eleget tesznek. Kapható a keskeny változatban is, amely 47 cm széles és tökéletesen illeszkedik a kisebb helyiségekbe.