Mosó-szárítógép Hotpoint FDG 8640BS EU

FDG 8640BS EU


A


Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1400
Zajszint (dBA) : 56
Mosás programidő (min) : 200
Mosás+Szárítás programidő (min) : 620
Visszamaradt víz centrifugálás után (%) : 44

Mosási programok
Programszám : 16
Szárítási programszám : 3
Folteltávolító program
Pamut program
Gyapjú program
Ultra kényes programok
Woolmark Platinum Care
Selyem program
Pamut szárítási program
Műszálas szárítási program

Opciók
Késleltetett indítás
Eco mosás funkciók

Fő funkciók
Ecotech
Gyerekzár

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 8
Szárítási kapacitás (kg) : 6
Dob űrtartalma (l) : 58
Szín : Fehér
Ajtó szín : Silver
Kijelző : Digit
Ajtónyitó
Leszerelhető lábak
Felhasználói interfész : Digit

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 540 x 850
Tömeg (Kg) : 73.4

Egyedi jellemzők

Anti-stain
Az első a folteltávolításban. Az új folteltávolító technológia eltünteti a mindennapos makacs foltokat. Egyetlen gombnyomással intelligensen szabályozza a vízmennyiséget, a dobmozgást és a hőmérsékletet, ezzel biztosítva még a legnehezebben kivehető foltok eltávolítását is, miközben végig védi az anyagot. Első lépésben a 40 fokos fázis eltávolítja az enzimatikus foltokat, míg a következő fázisban a víz hőmérséklete folyamatosan 43 fokos marad. Ez a speciális folteltávolító fázis, mely eltünteti a 20 legmakacsabb mindennapos folttípust.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech mosó-szárítógépek kiemelkedő hatékonyságot garantálnak, alacsonyabb fogyasztás és a kiváló teljesítmény mellett.

Woolmark Platinum Care gyapjúápolás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, mely csak azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat akár több, mint 20 mosás után is.

Selyem és függöny program
A Selyem és Függöny program lehetővé teszi a legkényesebb anyagok, például selyem, viszkóz, sőt csipkék teljesen biztonságos gépi mosását az anyagok roncsolódásának veszélye nélkül. A lassú dobmozgás és a magasabb vízfelhasználás minimálisra csökkenti az anyagok dörzsölődését, kifogástalan eredményt biztosítva ezzel. A mosás utolsó fázisában különleges kezelésben részesülnek a ruhák, az extra öblítés gondoskodik minden mosószer maradvány eltávolításáról.