Mosó-szárítógép Hotpoint FDD 10761XR EU

FDD 10761XR EU


A


Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1600
Zajszint (dBA) : 54
Mosás programidő (min) : 210
Mosás+Szárítás programidő (min) : 578
Visszamaradt víz centrifugálás után (%) : 44

Mosási programok
Programszám : 16
Szárítási programszám : 3
Pamut program
Gyapjú program
Woolmark Platinum Care
Selyem program
Pamut szárítási program
Gyapjú szárítási program
Műszálas szárítási program

Opciók
Késleltetett indítás
Eco mosás funkciók

Fő funkciók
A-10%
Ecotech

Struktúrális jellemzők
Mosási kapacitás (kg) : 10
Szárítási kapacitás (kg) : 7
Dob űrtartalma (l) : 71
Szín : Fehér
Ajtó szín : Stainless Steel
Kijelző : Lcd
Ajtónyitó
Leszerelhető lábak
Felhasználói interfész : LCD

Dimenziók
LxPxH (mm) : 595 x 605 x 850
Tömeg (Kg) : 73.4

Egyedi jellemzők

Anti-stain
Az első a folteltávolításban. Az új folteltávolító technológia eltünteti a mindennapos makacs foltokat. Egyetlen gombnyomással intelligensen szabályozza a vízmennyiséget, a dobmozgást és a hőmérsékletet, ezzel biztosítva még a legnehezebben kivehető foltok eltávolítását is, miközben végig védi az anyagot. Első lépésben a 40 fokos fázis eltávolítja az enzimatikus foltokat, míg a következő fázisban a víz hőmérséklete folyamatosan 43 fokos marad. Ez a speciális folteltávolító fázis, mely eltünteti a 20 legmakacsabb mindennapos folttípust.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech mosó-szárítógépek kiemelkedő hatékonyságot garantálnak, alacsonyabb fogyasztás és a kiváló teljesítmény mellett.

Woolmark Platinum Care gyapjúápolás
A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, mely csak azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat akár több, mint 20 mosás után is.

Selyem és függöny program
A Selyem és Függöny program lehetővé teszi a legkényesebb anyagok, például selyem, viszkóz, sőt csipkék teljesen biztonságos gépi mosását az anyagok roncsolódásának veszélye nélkül. A lassú dobmozgás és a magasabb vízfelhasználás minimálisra csökkenti az anyagok dörzsölődését, kifogástalan eredményt biztosítva ezzel. A mosás utolsó fázisában különleges kezelésben részesülnek a ruhák, az extra öblítés gondoskodik minden mosószer maradvány eltávolításáról.