Hűtőszekrény Hotpoint BCB 31 AA E C O3

BCB 31 AA E C O3


A+


Teljesítmény
Energia hatékonysági osztály : A+
Energia fogyasztás (kWh/év) : 297
Hűtőszekrény Nettó Űrtartalom (l) : 191
Fagyasztó Nettó űrtartalom (l) : 57
Többfunkciós tér csillagbesorolása : 4
Mélyhűtőtér csillagbesorolása : 4
Klímaosztály : SN-N-ST-T
Freezing capacity (kg/24 h) : 6
Visszamelegedési idő : 18
Zajkibocsátás dB(A)-ben kifejezve : 36

Funkciók
Active Oxygen
Speef cool function
Super Cool Funkció
Holiday

Felszerelés
Chiller compartment
Üvegtartó rács

Hűtőtér jellemzői
Cooling system : Automatic
Polcok/rácsok száma : 3
Polc típus : Üveg polc fehér kerettel
Kijelző : Digit
Kijelző : Digit

Fagyasztótér jellemzői
Freezer hűtőrendszer : Automatic
Quick Freeze
Jégtartók száma : 1

Struktúrális jellemzők
Alulfagyasztós
Magasság (mm) : 1770
Szélesség (mm) : 540
Mélység (mm) : 548
Megfordítható ajtó : Igen

Egyedi jellemzők

High Definition
A HD hűtés nem csupán konzerválást jelent, hanem biztosítja az ideális környezetet ételeink számára, megőrizve azok frissességét és minőségét. Az aktív oxigén technológia 9 napig megőrzi ételeink frissességét, valamint 90%-ban megakadályozza a baktériumok, 70%-ban pedig a kellemetlen szagok képződését. A szabadonálló modellek Air Tech Evolution és a beépíthető modellek Air technológiájanak köszönhetően garantált az ételek legmagasabb szintű konzerválása, mindezek mellett a Hygene Advance technológia a legbiztonságosabb környezetet nyújtja. A HD technológia tehát nem más, mint ételeink kimagasló védelme.

Active Oxygen
Az Active Oxygen a leginnovatívabb technológia, amely természetes módon őrzi meg az ételek első napi frissességét. Egy aktív oxigén molekulákat generáló szerkezetnek köszönhetően ez a technológia megakadályozza a baktériumok (90%-ig) és a kellemetlen szagok (70%-ig) képződését.

Állítható hőmérsékletű zónák
A Temperature Variable Zone-nak, azaz a Módosítható hőmérsékletű zónának köszönhetően a fagyasztórészt 0°C és -26°C között bármilyen hőmérsékletre beállíthatja ahhoz, hogy az adott élelmiszertípus tárolásához legmegfelelőbb körülményeket megteremtse.

Holiday
A Holiday funkciós hűtőket bekapcsolva hagyhatja nyaralása vagy hosszabb távolléte alatt is, miközben továbbra is energiát takarít meg: míg a fagyasztó a megszokott módon üzemel és megóvja a fagyasztott ételeket az Ön hazatéréséig, addig az üres hűtő rész stand-by hőmérsékletet vesz fel, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó csukva (azaz a hűtőbelső tisztán) maradjon, anélkül hogy penész vagy kellemetlen szagok keletkeznének.