Főzőlap Hotpoint PH 941MSTV GH/HA EE

PH 941MSTV GH/HA EE


Type and aestethic
Gázszabályozás : Metano
Üvegkerámia zónák száma : 1
Gázrózsák száma : 4
Anyag : Inox
Keret színe : Inox
Rácsok száma : 3
Edénytartó rácsók: :

Hob dimensions
LxPxH (mm) : 870 x 510 x 33
Tömeg (Kg) : 15.2

Consumption values
Gáz teljesítmény (Watt) : 40000
Max. áramfelvétel (A) : 7.8

Partie arrière de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
bal : Kiegészítő
Teljesítmény (Watt) : 1940

Hob rear area - central cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 1100

Hob rear area - rigth cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 3650

Partie centrale de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
Teljesítmény (Watt) : 2950

Hob central area - central cooking zone
Középpont : Ovális Hilight
Méretek : 145/250
Energy consumption (Wh/kg) : 192.2

Hob front area - central cooking zone
Középpont : Hármas Rózsa

Hob front area - rigth cooking zone
Jobb : gyors
Méretek : 100

Hob controls
Vezérlők elhelyezése : Frontok
Főzőlapok működése led
Vezérlés típusa : Kezelőgombok
Elektronikus Bekapcsolás

Safety device
Autómatikus biztonsági szelep - Gáz Kontrol
Maradékhőkijelző led
Gyerek Biztonság

Egyedi jellemzők

Tripla gyűrűs wok égő
Az exkluzív Tripla koronás égő maximális teljesítményt biztosít a gyors és egyenletes főzéshez. Az innovatív elképzelésnek köszönhetően valóban lehetővé teszi az edény alatti egyenletes hőeloszlást.

Ovális főzőzóna
A multifunkcionalitás a Hotpoint főzőlapok egyik legnagyobb erőssége, a főzőzónákat különféle típusú ételekhez alakítottuk ki és speciális lángrózsákkal rendelkeznek: az Oval Ring bővíthető főzőzóna, amely két kerámia főzőzónából áll, maximális rugalmasságot és flexibilitást biztosít.

Gyermekzár
Minden Hotpoint üvegkerámia főzőlap rendelkezik ezzel a funkcióval, amely zárolja a érintőkapcsolós vezérlést. Nélkülözhetetlen, amikor kisgyermekek vannak a közelben. Megakadályozza, hogy az Ön beállításit véletlenül módosítsák.

Certifications

A 2009/125/EK irányelvet kiegészítő 2014/66/EK irányelv.
EN 60350-2 szabvány
EN 30-2-1 szabvány

Advices

Használja ki a főzőlap maradék hőjét: ehhez az öntött vas főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 10 perccel, míg az üvegkerámia főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 5 perccel.

A fazéknak vagy serpenyőnek le kell fednie a főzőlapot. Ha ez kisebb, akkor ez értékes energiaveszteséget okoz és ha a forrásban lévő étel kicsordul, akkor ez nehezen eltávolítható lerakodást képez.

Az ételt jól záródó fedéllel letakart fazékban és serpenyőben főzze meg a lehető legkevesebb víz használatával. A fedél nélküli főzés jelentősen megnöveli az energiafogyasztást.

Teljesen sima fazekakat és serpenyőket használjon.

Ha olyan ételt készít, melyet sokáig kell főzni, akkor használjon kuktát, mert ez kétszer gyorsabb és megspórolja vele az energia egyharmadát.