Főzőlap Hotpoint PH 941MSTB (IX)/HA

PH 941MSTB (IX)/HA


Type and aestethic
Gázszabályozás : Metano
Gázrózsák száma : 4
Elektromos főzőlapok száma : 1
Anyag : Inox
Keret színe : Inox
Rácsok száma : 3
Edénytartó rácsók: :

Hob dimensions
LxPxH (mm) : 870 x 510 x 33
Tömeg (Kg) : 15.3

Special features


Consumption values
Gáz teljesítmény (Watt) : 8500
Max. áramfelvétel (A) : 3.9

Partie arrière de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
bal : Kiegészítő
Teljesítmény (Watt) : 1650

Hob rear area - central cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 1000

Hob rear area - rigth cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 900

Partie centrale de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
Teljesítmény (Watt) : 3250

Hob central area - central cooking zone
Középpont : Szeletsütő
Teljesítmény (Watt) : 900

Hob front area - central cooking zone
Középpont : Hármas Rózsa

Hob front area - rigth cooking zone
Jobb : gyors
Méretek : 100
Teljesítmény (Watt) : 2600

Hob controls
Vezérlők elhelyezése :
Főzőlapok működése led
Vezérlés típusa : Kezelőgombok
Elektronikus Bekapcsolás

Safety device
Autómatikus biztonsági szelep - Gáz Kontrol
Gyerek Biztonság

Egyedi jellemzők

Tripla gyűrűs wok égő
Az exkluzív Tripla koronás égő maximális teljesítményt biztosít a gyors és egyenletes főzéshez. Az innovatív elképzelésnek köszönhetően valóban lehetővé teszi az edény alatti egyenletes hőeloszlást.

Gyermekzár
Minden Hotpoint üvegkerámia főzőlap rendelkezik ezzel a funkcióval, amely zárolja a érintőkapcsolós vezérlést. Nélkülözhetetlen, amikor kisgyermekek vannak a közelben. Megakadályozza, hogy az Ön beállításit véletlenül módosítsák.

Certifications

A 2009/125/EK irányelvet kiegészítő 2014/66/EK irányelv.
EN 60350-2 szabvány
EN 30-2-1 szabvány

Advices

Használja ki a főzőlap maradék hőjét: ehhez az öntött vas főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 10 perccel, míg az üvegkerámia főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 5 perccel.

A fazéknak vagy serpenyőnek le kell fednie a főzőlapot. Ha ez kisebb, akkor ez értékes energiaveszteséget okoz és ha a forrásban lévő étel kicsordul, akkor ez nehezen eltávolítható lerakodást képez.

Az ételt jól záródó fedéllel letakart fazékban és serpenyőben főzze meg a lehető legkevesebb víz használatával. A fedél nélküli főzés jelentősen megnöveli az energiafogyasztást.

Teljesen sima fazekakat és serpenyőket használjon.

Ha olyan ételt készít, melyet sokáig kell főzni, akkor használjon kuktát, mert ez kétszer gyorsabb és megspórolja vele az energia egyharmadát.