Főzőlap Hotpoint KRC 641 D X

KRC 641 D X


Type and aestethic
Üvegkerámia zónák száma : 4
Anyag : Üvegkerámia
Keret színe : keret nélküli
Fríz színe : Inox
Edénytartó rácsók: :

Hob dimensions
LxPxH (mm) : 574 x 504 x 48
Tömeg (Kg) : 7.3

Consumption values
Max. áramfelvétel (A) : 28.7

Hob front area - rigth cooking zone
Jobb : Hilight
Méretek : 180
Energy consumption (Wh/kg) : 202

Hob controls
Főzőlapok működése led
Vezérlők elhelyezése :
Vezérlés típusa : érintőkapcsolós

Safety device
Autómatikus biztonsági szelep - Gáz Kontrol
Maradékhőkijelző led
Gyerek Biztonság

Egyedi jellemzők

Érintőskapcsolós vezérlés
Az érintőkapcsolós Hotpoint főzőlapok rendkívül leegyszerűsítik a főzés megtervezését és irányítását: csak érintse meg a néhány, világosan érthető ábra valamelyikét és a főzés máris elkezdődik.

Maradékhő kijelzés
A maradékhőt kijelző LED fényeket mindegyik Hotpoint üvegkerámia főzőlapba beépítettük, így figyelmeztetik Önt, amikor a főzőlap még meleg, bár a főzést már kikapcsolta. Ezek a fények akkor kapcsolnak ki, amikor a főzőlap hőmérséklete 60 °C alá süllyedt.

Gyermekzár
Minden Hotpoint üvegkerámia főzőlap rendelkezik ezzel a funkcióval, amely zárolja a érintőkapcsolós vezérlést. Nélkülözhetetlen, amikor kisgyermekek vannak a közelben. Megakadályozza, hogy az Ön beállításit véletlenül módosítsák.

Certifications

A 2009/125/EK irányelvet kiegészítő 2014/66/EK irányelv.
EN 60350-2 szabvány
EN 50564 szabvány

Advices

Használja ki a főzőlap maradék hőjét: ehhez az öntött vas főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 10 perccel, míg az üvegkerámia főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 5 perccel.

A fazéknak vagy serpenyőnek le kell fednie a főzőlapot. Ha ez kisebb, akkor ez értékes energiaveszteséget okoz és ha a forrásban lévő étel kicsordul, akkor ez nehezen eltávolítható lerakodást képez.

Az ételt jól záródó fedéllel letakart fazékban és serpenyőben főzze meg a lehető legkevesebb víz használatával. A fedél nélküli főzés jelentősen megnöveli az energiafogyasztást.

Teljesen sima fazekakat és serpenyőket használjon.

Ha olyan ételt készít, melyet sokáig kell főzni, akkor használjon kuktát, mert ez kétszer gyorsabb és megspórolja vele az energia egyharmadát.