Főzőlap Hotpoint KIU 642 F B

KIU 642 F B


Type and aestethic
Indukciós zónák száma : 4
Anyag : Edzett üveg
Keret színe : keret nélküli

Hob dimensions
LxPxH (mm) : 580 x 510 x 56
Tömeg (Kg) : 12.5

Consumption values
Max. áramfelvétel (A) : 31.3

Partie arrière de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
Teljesítmény (Watt) : 1800

Hob rear area - central cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 1800

Hob rear area - rigth cooking zone
Teljesítmény (Watt) : 1800

Partie centrale de la table de cuisson - zone gauche de cuisson
Teljesítmény (Watt) : 1800

Hob central area - central cooking zone
Középpont : -

Hob front area - rigth cooking zone
Jobb :
Méretek : 230
Teljesítmény (Watt) : 1750/2400
Energy consumption (Wh/kg) : 184.7

Hob controls
Főzőlapok működése led
Vezérlők elhelyezése :

Safety device
Autómatikus biztonsági szelep - Gáz Kontrol
Maradékhőkijelző led
Gyerek Biztonság

Egyedi jellemzők

Ovális főzőzóna
A multifunkcionalitás a Hotpoint főzőlapok egyik legnagyobb erőssége, a főzőzónákat különféle típusú ételekhez alakítottuk ki és speciális lángrózsákkal rendelkeznek: az Oval Ring bővíthető főzőzóna, amely két kerámia főzőzónából áll, maximális rugalmasságot és flexibilitást biztosít.

Maradékhő kijelzés
A maradékhőt kijelző LED fényeket mindegyik Hotpoint üvegkerámia főzőlapba beépítettük, így figyelmeztetik Önt, amikor a főzőlap még meleg, bár a főzést már kikapcsolta. Ezek a fények akkor kapcsolnak ki, amikor a főzőlap hőmérséklete 60 °C alá süllyedt.

Gyermekzár
Minden Hotpoint üvegkerámia főzőlap rendelkezik ezzel a funkcióval, amely zárolja a érintőkapcsolós vezérlést. Nélkülözhetetlen, amikor kisgyermekek vannak a közelben. Megakadályozza, hogy az Ön beállításit véletlenül módosítsák.

Certifications

A 2009/125/EK irányelvet kiegészítő 2014/66/EK irányelv.
EN 60350-2 szabvány
EN 50564 szabvány

Advices

Használja ki a főzőlap maradék hőjét: ehhez az öntött vas főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 10 perccel, míg az üvegkerámia főzőlapot kapcsolja ki a sütési idő vége előtt 5 perccel.

A fazéknak vagy serpenyőnek le kell fednie a főzőlapot. Ha ez kisebb, akkor ez értékes energiaveszteséget okoz és ha a forrásban lévő étel kicsordul, akkor ez nehezen eltávolítható lerakodást képez.

Az ételt jól záródó fedéllel letakart fazékban és serpenyőben főzze meg a lehető legkevesebb víz használatával. A fedél nélküli főzés jelentősen megnöveli az energiafogyasztást.

Teljesen sima fazekakat és serpenyőket használjon.

Ha olyan ételt készít, melyet sokáig kell főzni, akkor használjon kuktát, mert ez kétszer gyorsabb és megspórolja vele az energia egyharmadát.